Mirë se erdhët në Embelsira.ch

Image1

Vizitorë i nderuar, Vizitore e nderuar

Njeherit ju Falemenderoim për vizitën tuaj në webfaqen tonë.

Ëmbëlsira me shumic apo me pakic mund vetem tek ne ti gjeni, nëse ju nevoitet ndonjë ëmbëlsir për ahengjin tuaj nqofshin Fejesa, Martesa, Dasma, Dreka, Darka apo për Llokalin tuaj, skeni nevoj më gjër të kërkoni kontakoni me neve ne jua pregadisim cdo lloj ëmbëlsire per ju me cmim të volitshëm.

 

 

Ne kemi gati më shum se 20 Vite pervoj pune dhe jemi të gatshëm në cdo koh per ahengjet tuaj, me pregadit cdo lloj ëmbëlsire.

Webfaqa jonë Zyrtare gjendet ende në përpunim

Kontakt me neve:

078 / 748 46 65

078 / 861 44 90

043 / 277 53 62

Zürich

Porosijat i pranoim prei Kantonit: Zürich, Aargau, Schwyz, Luzern, St.Gallen, Thurgau, Schaffhausen

 

Cmimore

1Pjes 1Temsi 1Torte me2Kat me3Kat Sfr.
Boema 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Krempite 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Shampite 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Indianka 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Bakllava 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Tollumba 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Rollada 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Bombica 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
  0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
  0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
  0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
  0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
  0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
  0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00

 
counter